Archive for the 'My Braces' Category

Sep 10 2009

Sakiiiittt…

Published by under Blabbers,My Braces

Gimana ga sakit ya…akibat gue sariawan 3 biji, ditambah kemaren abis ngencengin kawat gigi. Oh..rasanya “enak” sekali. Baru kali ini si dokter ngencengin keras begini ampe ngilu semua gigi gue, gak ada yang tersisa. Gue ampe minum panadol setengah buat ngurangin ngilunya, gak ngefek bok.. Kemaren malem aja hunny beli makan kesukaan gue: rendang+sambal kentang. Bukannya menikmati, gue malah menderita, abis makanan enak gitu gue gak bisa ngunyahnya…ngilu semua mana pedes kan harus cepet-cepet makannya, gimana mau cepet kalo ngunyah aja sakit. Gak abis deh..

Makanya siang tadi, makanan gue bubur Jalaprang itupun gue gak bisa ngunyah suwir ayam+ati-nya..cuma bisa nelenin bubur. Tapi gapapalah..smangat! Biar cepet beres kawat giginya hehe..

Gue pengen makan candil, bisa ya ya ngunyah candil? Hmmm….
Best Regards,
Vierna
Sent from my BlackBerry®

2 responses so far

May 16 2008

New hair, new stuff, etc deh..

Oh, yes! i won the bidding on the famous Philosophy Hope in a Jar di ebay, yee-haa! lumayan lah lebih murah $7 daripada yg di sephora, gue belinya yg ukuran 2 oz .  Plus ongkirnya juga murah, cuma $5.

Tadi gue nyalon, i decide to colored my hair. Udah 2 taunan kali ya sejak terakhir rambut gue di cat-cat, skrg jd pengen lagi. Dicat warna coklat gelap, pengennya sih yg terang, tapi kata mas Doni rambut gue terlalu hitam, gak bisa terang2 amat. Ya sutrah…trus skalian di highlight, eh lutzzuu juga yah hihi…ama mendekin poni sekalian.

Abis situ gue jalan2 ke PVJ sendirian. Niat ya gw? hihi…udah lama bgt gw gak jalan2 sendiri, Continue Reading »

7 responses so far

May 14 2008

It’s My B’Day and I’m Fully Braced

Published by under My Braces,My So Called Life

Happy B’day to me :)

Although my bday is not as exciting as it suppose to be, but anyway..let’s just forget it for a while.

I’m having my lower teeth braced today, and it doesn’t look as bad as i would imagined before…actually, it’s rather invisible, but i think it’s affect the way i’m speaking, kinda like having some stuff inside my mouth while i’m babbling. But everbody who wear braces at their first time are like that, it happened to my sister too, but she speaks normal as time goes by…i think it’s about how your mouth get adjusted by itself. It’s nuts, but i kinda like the hurts feeling in my teeth…it’s sucks when i have to eat something, but when i dont chew anything, i just feel glad that it’s hurt cause it means the teeth are moving, and the moving teeth means progression :) Continue Reading »

2 responses so far

May 09 2008

Selese juga cabut mencabut

Published by under My Braces

Malem tadi ke dokter gigi lagi, and thank God that is the last time the doctor pulled my teeth (gigi ketiga bok!). it’s finally done…yay! walopun skrg gigi gue rasanya ngilu gara-gara dipakein karet, yg tujuannya supaya minggu depan gigi bagian bawah gue bisa dipakein kawat. So, minggu depan lengkaplah gigi gue dua2nya dikawatin…gue udah mulai terbiasa sama kawat gigi di bagian atas, makan juga udah mulai enak ngunyahnya, tapi hari ini mulai tersiksa lagi gara-gara dipasangin karet. Ngiluuu…hikss…

I hope i dont look too “memble” kalo dah dipasang kawat yg bawah hehehe….

2 responses so far

Apr 28 2008

Updated to WordPress Version 2.5.1

Updated: This tips didn’t really work smooth on wordpress’s overall performance. Such as, i was still having problem when opened the "write post", it would loading over and over and make my firefox browser frozen. So, what i did was..downgrading my WP to the old version, then installing WordPress Automatic upgrade plugin. Then Installed the WP upgrade automatically from that plugin. And yes, it works fine!

I updated my wordpress to the newest version 2.5.1 last night and it got error like this:

Fatal error: Call to undefined function get_shortcode_regex()

Blah blah…the error is located in formatting.php page, spesifically on line 95. I tried to search the problem solving through wordpress forum, i see so many people got the same error too and they still dont have the answer. So i tried to delete the line 95 in that formatting.php page. Voila! the error has vanished suddenly. And i see no problem by deleting that error line, i hope not in the future too :p

Note: Gue pake bahasa inggris supaya kalo ada orang bule nge-search kata kunci yg sama dengan error tsb (seperti gue kemaren hehe..) bisa nyampe kesini, mudah2an bisa ngebantu yg punya masalah error pas update wordpress 2.5.1 sama kaya gw.

One response so far

Next »